Blåvand

Står du og mangler et sted at tage på ferie i sommeren? Så burde du give Blåvand en chance. Byen er en charmerende by ved Jylland vestkyst, hvor masser af turister strømmer til hver sommer. Der er rig mulighed for både strandeture, shopping og gode chance for at få en gammeldags is med guf og alt hvad der hører til.

Sommerhuse ved Blåvand

Hvis i vælger at tage på ferie i Blåvand, så finder i hurtigt at der er masser af muligheder for at leje af bolig. Et eksempel kunne være at leje en hytte ved Hvidbjerg Strand. Hvidbjerg Strand er en fem-stjernet ferie park, hvis campingplads er blevet kåret til en af de 12 bedste campingspladser i Europa. Der er flere forskellige hyttetyper at vælge imellem, og de ligger alle i gå afstand til byen. Det gode ved disse hytter er, at du lejer en hyttte, så får alle personer adgang til både badeland, indendørs legeland og et wellnesscenter.

Tag familien med

Så tag familien med til Blåvand. Stranden ved Vesterhavet er helt speciel. En dejlig sandstrand, hvor man både til dase, spille fodbold, flyve med drage og dyppe tæerne. Der er aktiviteter for hele familien. Derudover har byen Blåvand masser at byde på. Så tag familien med, lej et sommerhus eller tag egen campingvogn med, og nyd en dejlig, dansk sommer i Blåvand ved Vesterhavet.

Oplevelser ved Blåvand

Blåvand er fyldt med forskellige oplevelser for enhver smag. I skal blot bestemme jer for hvad i vil lave de forskellige dage. Der er rig mulighed for shopping. I kan også lave bolcher ved Blåvand Bolcher. Det der trækker flest turister er stranden ved Vesterhavet.

Blåvand Bolcher

Blåvand bolcher er eftersigende et af Danmarks ældste i branchen. Hvis du går en tur gennem Blåvands hovedgade, så kan du ikke undgå at finde Blåvand Bolcher. Her kan man købe klassiske bolcher, som er lavet efter opskrifter helt tilbage fra 1864. Her kan du købe disse bolcher, men hvis du har lyst, så er der også mulighed for at få en god gammeldags is. Der skulle også gerne være mulighed for at lave sin helt egne bolcher.

Blåvand en by med oplevelser

Blåvand bolcher er blot et af mange muligheder for oplevelser i Blåvand. Det afhænger af om man har familien med, eller om det er en romantisk ferie for to, hvor man istedet vil nyde et par lange gåture ved Vesterhavet. Hvis Blåvand bolcher ikke lige er noget for dig, så kan du måske prøve Blåvand Zoo istedet.

Skriv en kommentar