Blokhus og Løkken

Hvis du søger en af Europas flotteste badestrande, så tag på ferie i Blokhus eller Løkken. De 30 kilometer af sandstrand er en af de fineste i Europa, hvor du ikke behøver sko, da sandet er aldeles blødt af gå på. Derudover så er der ikke langt til og fra både Aalborg og Århus. Hvis du kommer fra Århus, så tager det blot fem kvarter at komme til Blokhus og Løkken.

Vesterhavet

Hvis du lejer i sommerhus i nærheden, så vil du opleve en fred og en ro, som er svær at finde i andre sommerhus områder. Der er lange afstande til nærmeste naboer, hvilket giver rig mulighed for afslapning. Hvis du derimod søger en smule civilization, så er der cafeer i både Blokhus og Løkken. Lønstrup ligger også lige rundt om hjørnet. Byen er rig på historie, hvilket giver mulighed for at udforske byen.

Sommerhuse ved Blokhus og Løkken

Hvis søger sommerhuse i nærheden af Blokhus, så kan du bruge denne hjemmeside. Hvis ud derimod gerne vil besøge Løkken, så kan du prøve denne hjemmeside. Begge byer ligge lige ud til vandet, så det gør ikke den store forskel, hvor du vælger at leje et sommerhus, da der kan køres frem og tilbage på kort tid.

 

Skriv en kommentar