Skagen

Oppe i Nordjylland, hvor Skagerrak og Kattegat mødes, ligger Skagen. Området er rigt på sommerhusområdet, som ligger tæt på begge kyster. Så uanset hvor du lejer et sommerhus, så vil du være i kort afstand til en af de to kyster.

Ferie i det Nordjydske

Hvis du vælger at tage til Skagen om sommeren, så vil du opleve nærmest et storbystemning. Turister fra mange forskellige lande flokker til byen, hvor de sidder på cafe og nyder stemningen. Hvis du er mere til hvide, brede sandstrande, så vil et besøg på et af kysterne være perfekt for dig. Kysterne og klitterne i fredet i Skagen, så sommerhusene er trukket tilbage, så man får ro ved stranden. Der er kun natur.

Sommerhuse ved Skagen

Hvis ovenstående lyder som et arrangement der vil passe til dig og/eller din familie, så prøv eventuelt at tjekke denne hjemmeside. Her vil du kunne finde hvilke hoteller, og hvilke sommerhuse som er til rådighed i den givne periode, hvor du er på ferie. Der er mange parametre for hvilke slags hoteller, værelse og sommerhuse der inkluderes i din søgning. Hvis boligen ikke vægter tungt, så kan du finde et lille hyggeligt hotel, som har de basale nødvendigheder, og du kan istedet bruge pengenge, du sparer på oplevelser.

Billede: skagman

[pagelist_ext child_of="current" show_first_image="1" more_tag="1" limit_content="150" class="subpages"]

Skriv en kommentar