Afbudsrejser til hele Europa

Billig ferie med afbudsrejser

Man kan faktisk finde ferier mange tusinde kroner billigere end normalpriserne, hvis man har et fleksibelt ferieskema, og tricket hedder afbudsrejser. Både enlige samt familier kan finde billige afbudsrejser hos de fleste større rejsebureauer, og på internettet er især Sunweb førende med et stort udvalg af billige afbudsrejser til hele Europa. På internettet kan man nemt og hurtigt se, hvilke destinationer og tidspunkter, der findes billige rejser til. En uges ferie med fly og hotel til 4 personer koster til Grækenland typisk over 4.000 kr., men som afbudsrejse med 5 dages varsel kan man nu få rejsen til kun 2.200 kr. hvilket ca. halv pris. Der findes afbudsrejser til både flyrejser, hoteller, sommerhuse og andre ferieboliger, så man kan ofte kombinere mulighederne og finde en spontan ferie til lavpris, hvis man jævnligt tjekker hjemmesiderne for gode tilbud. Et godt tip er at tjekke både for afbudsrejser samt all inclusive, da man således opnår samme rabat på hele rejsen inklusiv fly og hotel samt fuld forplejning. Dermed kan hele familien komme af sted for få tusinde kroner og nyde et luksusliv, som de fleste andre på samme tur har betalt væsentligt mere for, selvom varen er nøjagtig den samme.

Hvorfor opstår afbudsrejser?

Afbudsrejser opstår naturligt, da mange har bestilt en rejse 1-2 måneder i forvejen, og så sker der noget uventet, således passagererne bliver nødt til at afbestille rejsen. De fleste passagerer køber normalt en afbestillingsforsikring, således man kan få sine penge retur eller ombooke rejsen til en ny destination eller rejsedato, hvorimod dem uden forsikring kommer til at betale store gebyrer for at få lov til at ombooke en bestilt rejse. Men der kan jo altid opstå noget uventet såsom pludselig sygdom, død, akut krise i firmaet eller andre uventede situationer, som ingen kan gardere sig imod. Rejsebureauerne kender denne tendens i detaljer, så derfor sørger de naturligvis for at overbooke rejserne med den forventede procentdel, som normalt afbestiller, men puslespillet går ikke altid op. Man kan også risikere, at visse rejser simpelthen ikke er udsolgte få dage før afgang, så også her bliver rejsebureauet nødt til at avertere disse rejser til nedsat pris, således man slipper for tomme sæder, som naturligvis betyder nedsat indtjening. Rejsebureauerne har jo også mange gange forudbestilt alle hotelværelserne samt forplejningen til passagererne, så derfor er det i sidste ende en god forretning for rejsebureauet at sælge de enkelte afbudsrejser til nedsat pris frem for at lade sæderne stå tomme.

Kan man også finde afbudsrejser til sommerhuse?

Ja. Der findes mange hjemmesider på nettet, hvor man kan booke sommerhuse, og her kan man sagtens risikere, at få afbud fra feriegæsterne i sidste øjeblik, så her bør man igen tjekke de relevante hjemmesider for gode tilbud, da sommerhusudlejere naturligvis også helst vil udleje sommerhuset billigere, såfremt folk kan springe til med få dage eller en uges varsel. Så blot man har kufferter og pas parat og er rejseklar til en spontan rejse til en ukendt destination, så kan man altså komme i luksussommerhus i Danmark eller udlandet til lavpris, hvis man kan tage af sted indenfor få dage.

 

Skriv en kommentar