Lej sommerhus i Marienlyst

Marielyst er en lille by på Falster med omkring 700 indbyggere på østkysten af øen. Den ligger i Guldborgsund Kommune og tilhører Region Sjælland.

Byen er blevet et populært rejsemål for mange danskere, der valfarter til Marielyst hver sommer. Det er der såmænd også en god grund til, da det er en skøn lille by, hvor man både finder strand, skov, by med butikker og restauranter samt et aktivitetscenter, hvor man blandt andet kan køre gokart og spille paintball. Marielyst er altså både en ideel destination for familier med børn og unge mennesker, der gerne vil opleve det aktive natteliv, byens strande og diverse attraktioner og aktivitetsmuligheder.

Danmarks bedste sandstrande

Marielyst er kendt for at have danmarks bedste sandstrande, hvilket selvfølgelig også er en afgørende faktor for den udbredte turisme i byen. Mange danskere sætter nemlig pris på en god strand, hvor de kan nyde deres ferie langs strandkanten og hoppe en tur i det klare vand, når varmen bliver for meget. Er du en rigtig strandløve, er Marielyst altså bestemt ikke et dårligt valg, hvis du ønsker at holde ferie i Danmark.

Sommerhuse i Marielyst

Selvom Marielyst har et meget beskedent indbyggertal, stiger det faktisk til over 50.000 i sommerferie perioden, hvilket siger lidt om mængden af turister. Der findes derfor også et stort udvalg af sommerhus i byens centrum og udenfor centrum.

Der findes både mindre sommerhuse, der ikke er så dyre at leje, og så findes der større luksus sommerhuse med spa, pool og lignende. Så man kan egentlig lidt selv styre hvor luksuriøs en ferie man ønsker. Jo mere luksus, jo dyrere vil det selvfølgelig blive.

Billede: Narith5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *