Lej et idyllisk og billigt sommerhus i Sverige

Sverige er kendt for sine unikke ødegårde, der finder over hele det smukke land. Så hvis du gerne vil leje et billigt sommerhus i Sverige og opleve den skønne natur, kan du booke dit sommerhusophold gennem DanCenter, der har et stort udvalg af lækre sommerhuse i Sverige.

10 grunde til at besøge Sverige

 1. De skiftende årstider
  Sverige kan være et temmelig koldt land i forhold til mange andre lande, men samtidig er der mulighed for at opleve alle årstiderne i fuld udtrykskraft.
 2. De smukke søer
  Sverige er et meget langt land fyldt med funklende søer, skove og bakker. Søerne er en af ​​de bedste dele ved Sverige. I sommermånederne er det meget almindeligt blandt svenskere at tage en picnickurv, en grill, en flok venner og nogle kolde drinks til nærmeste sø og nyde dagen der. Lej eventuelt et billigt sommerhus i nærheden af en af de smukke søer, hvis du vil have mest muligt ud af din tur.
 3. Få et kreativt boost
  I og med at Sverige har temmelig kolde temperaturer en stor del af året, tilbringer folk en del tid indendørs i vintersæsonen. Dette har resulteret i, at Sverige er en af ​​de mest kreativt blomstrende lande i verden.
 4. For skønheden
  Vidste du, at hele 97% af Sverige er ubeboet? Dette efterlader en masse natur at udforske og masser af plads til at være dig selv. Det betyder også, at med kun 3% af landet befolket er det let at finde de befolkede områder og opdage deres bedste dele.
 5. Midsommer
  Den sande Sveriges nationaldag, hvis man spørger en svensker, falder på fredag ​​mellem 19.-26. juni (den faktiske nationaldag ligger på 6. juni). På denne dag kan du opleve de flotte nationaldragter og det tætte svenske fællesskab.
 6. Vintersport
  Mulighederne for vintersport er uendelige. Uanset om du kan lide snowboarding eller skiløb, har Sverige over 200 skisportssteder, men du kan også få din daglige motion ved aktiviteter som curling, eller skøjteløb på toppen af ​​en frossen sø.
 7. En modenation
  Med mærker som Acne, H&M og Cheap Monday er den svenske modebranche blevet en af ​​landets største eksporter, tæt efter musik og design.
 8. De nærende skove
  Svenske skove er en absolut skat, der bliver taget godt hånd om. Naturen er fantastisk og dyrelivet er spændende i de svenske skove, hvorfor man sagtens kan tilbringe masser af tid i dem.
 9. Musikfestivaller
  Da Sverige er en af de mest succesfulde musik eksportører i verden, har du mulighed for at opleve spirende talenter, inden de bliver verdenskendte. Derudover kan du opleve en fantastisk stemning, god musik og lækker mad på de mange festivaller.
 10. Unikke soltimer
  Sverige er ikke kun enestående for sin natur, men også for de lange soltimer. I de fleste dele af Sverige solen går solen ned omkring midnat på en almindelig sommeraften og står op igen omkring klokken tre om morgenen. Nyd de lange sommerdage i Sverige og book sommerferien gennem DanCenter allerede nu.