Lej et sommerhus og opdag smukke Nordjylland

Der findes rigtig mange gode grunde til at leje et sommerhus i Nordjylland. Her er der kort til alt, og du kan besøge både smukke Skagen, det vilde Vesterhav og altid skønne Aalborg. Vi kommer her med gode grunde til, hvorfor et sommerhus i Nordjylland er den rigtige løsning for dig.

Den skønne natur

Uanset om du besøger Vesterhavet mod vest eller Kattegat mod øst, vil der være rig mulighed for at finde et sommerhus, der ligger i skønne omgivelser. Ikke nok med at du finder vand helt tæt på, du får også skove, stier, klitter, og du kan mærke vinden suse. Omgivelserne er fantastiske for dig, der sætter pris på natur eller ønsker gode muligheder for at lave aktiviteter med børn, familie og venner.

Se hjertet af Aalborg og kunstneriske Skagen

I Nordjylland finder du Danmarks fjerdestørste by, Aalborg. Med over 100.000 indbyggere er der masser af storbyliv i Nordjyllands største by. Her er der gode shoppingmuligheder, en flot havn, rig mulighed for at drikke en øl i den famøse Jomfru Ane Gade og sightseeing i Aalborg-tårnet. Har du ikke besøgt Aalborg, må du ikke snyde dig selv og dine nærmeste for en god dag i hyggelige omgivelser. Aalborg ligger i køreafstand fra hele Nordjylland.

Helt mod nord finder du Skagen. En perle af en by, hvor vandene mødes. Her er der skønne restauranter og museer – og der emmer altid af liv og god stemning i Skagen om sommeren. En by, der klart er et besøg værd.

Find det perfekte sommerhus til dig

Både mod øst og vest er der et hav af sommerhuse. Både i forskellige størrelser, nye som gamle. Der findes både noget luksuriøst og gammeldags. Uanset om I er et par, en børnefamilie eller venneflok, ligger der sommerhuse i fantastiske omgivelser, som matcher jeres krav. Oftest er sommerhuse i det nordjyske billige at leje, og på den måde kan I få en fantastisk badeferie med skøn natur omkring jer. Nordjylland har i sandhed meget at byde på.