Fyn

Da Fyn er omringet af hav, så er der kilometervis af kyster. Strandene på nordsiden af Fyn er rolige sandstrande, hvorimod strandene på syd siden er mere beskyttede. Hvis du nyder at fiske, så er kan Fyn også være stedet for dig. Det anses for at være et paradis for lystfiskere. Du kan fange både torsk, fladfisk, og ål. En anden fordel ved Fyn er at mange større byer ligger lige rundt om hjørnet. Du kan tage en kop kaffe i Svendborg til frokost, og shoppe i Odense om eftermiddagen. Du kan endda afslutte aftenen på endnu en cafe i København, hvis det lyster.

Ferie på Fyn

Fyn er den næststørste ø i Danmark, og placeret taktisk midt i landet. Hvis du vælger at holde ferie på Fyn, så skal du give dig selv glæden af at opleve Egeskov og Egeskov Slot. Stedet har fået Tripadvisors ”Certificate of Excellence” i 2013. Her er oplevelser for hele familien. De er kendte for deres udstillinger med veteranbiler og motercykler. Du kan desuden også se det som kaldes Danmarks flotteste have lige uden foran Egeskov Slot. Begge dele er åben for besøgende.

Leje af sommerhuse til ferien

Hvis ovenstående har givet dig til at opleve Fyn, så er der et par hjemmesider som kan hjælpe med at finde det rette sommerhus til dig. Du kan prøve enten denne hjemmeside eller denne hjemmeside. Fyn er et fantastisk sted, og er fuld af oplevelser for hele familien.

Skriv en kommentar