Rejs billigt i Europa med afbudsrejser

De fleste har efterhånden hørt om afbudsrejser, og hvis man gerne vil rejse rundt i verden billigst muligt, så er afbudsrejser absolut den billigste metode, da man her ofte kan spare op mod 70 % af normalprisen på rejsen. Uanset om man rejser alene, sammen med en ven eller i en større familie, så er besparelsen altid værd at tage med, hvis blot perioden passer rimeligt, og man kommer til den ønskede destination med overnatning i en fornuftig kvalitet.

Da rejsebureauerne ofte er dygtige til at kende lokalområdet og til at få forhandlet gode priser og mængderabatter, så får man generelt mest for pengene med en pakkerejse – og når der er tale om flyrejser hedder dette jo en charterrejse, og rejsen består af både transport samt overnatning på hotel.

Man kan flere gange opgradere billetten til all inclusive, så samtlige måltider er inkluderet i den samtlige pris. Derfor kan der spares rigtig meget, hvis man finder afbudsrejser med all inklusive, da rabatten så også vil omfatte hotel og måltider.

Her kan man finde gode afbudsrejser

Afbudsrejser averteres flere steder, og de mest populære er:

  • På Tekst TV
  • På rejsebureauets hjemmeside i fane med tilbud eller afbudsrejser
  • På Momondo.dk

Det er især en fordel at søge efter afbudsrejser hos Momondo, da man på deres hjemmeside kan søge efter afbudsrejser på forskellige destinationer, således man slipper for at besøge hver enkelt hjemmeside for hvert rejsebureau. Hos Momondo sammenlignes alle tilbuddene nemlig, så man kan sortere dem efter prisen og foretage det bedst mulige valg. På Momondo kan man tilvælge hotel samt billeje, således man kan opnå de bedst mulige rabatter på en nem og overskuelig måde.

Man kan direkte, ved at klikke på et link, springe ind på det aktuelle tilbud og bestille billetten med det samme, hvilket er nemt og praktisk. På det enkelte rejsebureaus hjemmeside er udvalget jo mindre, og på Tekst TV kan man ikke bestille billetterne direkte, så Momondo er derfor den bedste løsning.

Derfor opstår der afbudsrejser

Når man køber en normal flybillet, så kan man samtidigt betale lidt ekstra og opnå en afbestillingsforsikring, således man indtil dagen før kan afbestille billetten og få alle pengene retur. Der kan jo opstå ændringer i arbejdsplanen eller sygdom og dødsfald, der gør rejsen skal aflyses eller helt annulleres.

Det kan også forekomme, at flyselskabet simpelthen ikke har fået solgt alle billetterne indtil et par dage før afrejsen, og så bliver man nødt til at faldbyde rejserne til en væsentligt lavere pris, således der hurtigt kan blive udsolgt. Alle disse billetter kaldes samlet set for afbudsrejser, og i en TV2 udsendelse kan man finde en guide til at finde de helt billige afbudsrejser. Man bør for eksempel være opmærksom på, at uspecificeret hotel både kan være et 5-stjerners hotel, men det kan også være et hotel med yderst ringe standard, så man bør tage dette med i sine betragtninger og valg.