Skøn bilferie i en brugt Audi A8

shutterstock_355323305

Vi afholder ferier på vidt forskellige måder ud fra vores interesser og naturligvis vores økonomi, og der er jo både fordele og ulemper ved både bilferier og flyrejser, da disse er vidt forskellige og ligeledes ved en ferietur med offentlig trafik såsom bus og tog.

Hvis man vil holde ferie langt fra Danmark, så er det simpelthen for dyrt og tidskrævende i egen bil, men så længe man er på det europæiske fastland, så kan en bilferie mange gange være det bedste valg. At tage på bilferie koster normalt ikke så meget pr. passager i forhold til de dyrere flyrejser, og man kan endda bedre bestemme feriens tempo og tage afstikkere til lokale turistattraktioner undervejs på turen, men en vellykket bilferie kræver dog en stor og komfortabel bil.

På en længere køretur er det nemlig uudholdeligt at sidde fastklemt i en bil, især hvis der er tale om en ældre model der larmer og ryster og er ved at falde fra hinanden.

Stil krav til din bil

Hvis din familie har planer om en ferietur, hvor I måske vil booke ferielejlighed, hotel eller sommerhus, så kan I få en herlig tur ud af det ved at køre til feriedestinationen i egen bil, hvis I kører i en stor luksusbil, hvor man ikke hører støj udefra og mærker alle rystelserne på vejen.

En passende bil til ferieturen bør derfor være en nyere bil af høj kvalitet, hvor der er masser af udstyr til både at give chaufføren nem mulighed for at styre bilen sikkert men også give alle en behagelig tur, således man ikke så nemt bliver træt efter de mange timers kørsel.

Måske har man brug for at spænde en campingvogn efter bilen, hvilket ikke er noget problem, hvis I har en stor bil med kraftig motor, og et af de bedste valg til en stor luksuriøs familiebil er uden tvivl en Audi A8, der befinder sig i millionklassen, men der findes en mulighed for at købe en billigere brugt Audi A8 på Audis hjemmeside.

Dette skyldes Audis udvalg af nyere brugte biler, der sælges med samme garanti som ved helt nye biler, og dette skyldes garantiordningen AAP, der står for Audi Approved Plus.

Fordele med en Audi A8

Det er ren nydelse at køre i en ny eller lettere brugt Audi A8, da denne luksuriøse limousine både egner sig som en præsentabel firmabil men også som en stor familiebil, således man kommer sikkert rundt på en komfortabel måde. Audi A8 er Audis topmodel, så der er tale om en elegant og karakterfuld bil til den kræsne køber, der prioriterer komfortabilitet og driftsikkerhed højt.

Bilen får begreberne funktionalitet, komfort og design til at smelte sammen til en højere enhed, og bilen har et godt vejgreb og ligger stabilt på vejen ved alle hastigheder. Man kan nemt anvende bilen som arbejdsplads, da her er god plads til både præstation og restitution, og den effektive luftaffjedring og støjdæmpende kabine sikrer en rolig og behagelig køreoplevelse. Bilen kommer med mulighed for alt i udstyr såsom:

 • Adaptiv luftaffjedring.
 • Aktiv støjreducering.
 • Dæktrykkontrol.
 • Fartpilot.
 • LED-lygter.
 • Lyssensor.
 • Regnsensor.
 • Tyverialarm.
 • Selvregulerende lygter.
 • Natsynsassistent.
 • Parkeringsassistent med for- og bagkamera.
 • Indbyggede tv-skærme.
 • Massagefunktioner.

Normalt kan det være risikabelt at købe en brugt bil uden garanti, da der senere kan opstå store uventede udgifter på bilen, men nu kan bilkøbere trygt købe en brugt Audi A8 til nedsat pris, da Audi med AAP ordningen dels giver hele 2 års garanti på bilen men samtidig 2 års serviceaftale bagefter, som løber til bilen har kørt 40.000 km. Dermed vil man i en årrække helt slippe for uventede udgifter til både arbejdsløn, reservedele og serviceeftersyn på bilen, da Audi dækker eventuelle udgifter i hele garantiperioden.