Kreta

 

 

Et af mine egne yndlings feriemål i Europa er helt sikkert Kreta. Kreta er den største af de græske øer og på en ferie til Kreta kan man virkelig få det hele med. Øen er ikke helt så kendt for sommerhus ferie endnu men det er på vej frem. Indtil videre har ferie Kreta været tættest forbundet med all inclusive rejser og lækre strand hoteller. Er du mere til sådan nogle end du er til sommerhuse så kan du finde masser af rejser til Kreta hos Sunweb.dk .

Hvile seværdigheder er der på Kreta?

På grund af sin størrelse er der utroligt meget at se og opleve på ferien. Den nok mest kendte seværdighed er selvfølgelig Knossos. Knossos er et palads fra den Mykænske oldtid, hvor den frygtede tyr Minotaurus ifølge legenderne holdt til. Kreta har også en hel speciel rolle i Grækenlands historie og mange af de største kampe under 2. verdenskrig udspillede sig på øen så der er også masser af mindesmærker for dette. Er du ikke til historie så findes der også en hel række ufattelig smukke strande og bjergegne på øen.

Sommerhus på Kreta

Grækenland var indtil fornyligt lidt bagefter hvad angår internettet og online sommerhus udlejning men i dag er det rent faktisk let nok at finde et sommerhus og bestille det online. Alternativt kan du også finde campingpladser der har sommerhuse på øen. Sådan nogle kan du få hjælp til hos Sunweb, der foruden all inclusive har speciale i rejs selv ferier og camping på Kreta.

Hvordan er vejret på Kreta?

Øen har som det meste af middelhavet utrolig varme somre, og relativt kølige vintre. De bedste årstider at rejse til Kreta på er tidlig efterår og sent forår da der i denne periode er det mest behagelige vejr set med danske øjne.

[pagelist_ext child_of="current" show_first_image="1" more_tag="1" limit_content="150" class="subpages"]

Skriv en kommentar