Luksussommerhuse er pengene værd

shutterstock_520600510

Mange familier vælger at tage på sommerhusferie, da man på den måde kan komme mange af sted på ferie til et relativt billigt beløb. De store luksussommerhuse med masser af faciliteter kan være ret kostbare at leje i højsæsonen, men til gengæld kan man så leje dem væsentligt billigere, hvis man altså blot er villig til at leje luksussommerhuse lidt udenfor den populære højsæson.

Prisen kan falde til under det halve, da udlejer jo helst ønsker at få noget husleje ind frem for at lade det stå tomt i perioden. Derfor er det muligt at invitere hele familien med på et luksusophold for et beskedent beløb, hvis man i forvejen har valgt en billig periode at leje luksussommerhuse i.

Faciliteter i luksussommerhuse

De simple og almindelige sommerhuse i Danmark er hyggelige nok, men de består som regel blot af en stue med pejs og et køkken samt et par soveværelser med hems. Der er måske enkelte hårde hvidevarer i huset samt TV og internet, men ellers er der ofte kun en lille udendørs terrasse med havegrill.

Hvis et sommerhus skal kategoriseres som et luksussommerhus, så skal luksussommerhuse ifølge Wikipedia indeholde egen swimmingpool og naturligvis også spa og sauna. Flere luksussommerhuse har desuden et fitness rum samt et wellness rum, hvor man kan træne sin krop og pleje den, når man i forvejen slapper af i komfortable omgivelser. Der findes som regel også masser af spillemaskiner og andre former for spil og legetøj til at fordrive tiden med, såfremt der ikke er godt vejr til en tur på stranden.

Hvor finder man de bedste luksussommerhuse?

Der findes jo et begrænset antal luksussommerhuse i Danmark, og der kan derfor være rift efter dem på visse perioder af året, og man bør derfor starte med at tjekke internettets tilbud af luksussommerhuse, før man springer ud i en bestilling. Man finder ofte de bedste tilbud hos de store udlejningsbureauer som eksempelvis Dancenter, der har mange tusinde sommerhuse, hvoraf flere hundrede er luksussommerhuse. Man kan sammenligne deres faciliteter og priser ved hjælp af nemme søgekriterier, hvor man også kan vælge blandt disse parametre:

  • Sommerhusets størrelse.
  • Faciliteter.
  • Afstand til nærmeste strand.
  • Pris.
  • Periode på året.

Hvis man derfor bestiller i god tid og er lidt fleksibel med hensyn til beliggenheden og perioden, så kan man faktisk finde masser af gode tilbud på leje af moderne luksussommerhuse.