Lej sommerhus med pool og forkæl hele familien

Nogle gange skal der så lidt til for at gøre et projekt til en succes, og et udmærket eksempel kan være at leje et sommerhus med pool frem for et sommerhus uden swimmingpool. Merprisen behøves ikke være særlig stor for et sommerhus med pool, men til gengæld kan man få en meget mere sjov og spændende ferie, når man altid har mulighed for at svømme og lege i poolen på ferien.

Man kan for eksempel leje sommerhus med pool hos DanCenter for omkring 2.000 kr. om ugen, hvilket må siges at være yderst konkurrencedygtigt, men det afhænger naturligvis af beliggenheden og perioden på året, da sommerhuse er endnu billigere at leje udenfor den dyre højsæson i skoleferien.

Fordele med sommerhusferie

At leje et lækkert sommerhus med pool er både en af de sjoveste og billigste muligheder for at holde ferie sammen med hele familien, og der er en del andre fordele såsom:

  • Man kan hurtigt køre fra hjemmet og til sommerhuset.
  • Billig ferie sammenlignet med charterrejser.
  • Man behøves ikke tage på dyr restaurant hver dag da eget køkken i sommerhuset.
  • Man kan grille udendørs på terrassen.
  • Man kan slappe af i fred for forstyrrende naboer.
  • Man kan nyde omkringliggende natur med skov og strand.
  • Man kan køre til nærliggende turistattraktioner og seværdigheder.
  • Der findes ofte store legepladser og forlystelser i de store sommerhusområder.
  • Et sommerhus med pool har også tit spa, sauna og solarium.

Der findes kort sagt masser af fordele ved at vælge en sommerhusferie, næste gang familien holder ferie.

Stil krav til jeres sommerhus

Det gælder om at få mest ferie for pengene, så derfor bør man på forhold kende til sommerhuset, således man får mest glæde af dette. Man bør kende til antal sengepladser, afstanden til stranden, må man medbringe kæledyr, hvornår er sommerhuset ledigt, hvilke faciliteter findes der, og hvad koster det at leje? Man kan findes masser af sommerhuse til leje på nettet, og man finder måske det største udvalg hos DanCenter, der har tusindvis af sommerhuse til udlejning overalt langs de danske kyster, hvoraf en stor del har egen swimmingpool.

Det tager kun et øjeblik på hjemmesiden at sortere blandt mulighederne ud fra jeres krav og ønsker, således man straks får en oversigt over de passende sommerhuse til leje, og man kan endda finde en praktisk priskalender for det enkelte sommerhus, således man kan udvælge de tidspunkter, der passer bedst for jer.