Krydstogt – en flydende oases

Som jeg har skrevet i introduktionen til bloggen, så vil det primære fokus være sommerhus ferier, men på sigt vil jeg også komme med beskrivelser af mere eksotiske rejsemål. I denne omgang har jeg valgt, at skrive om mulighederne ved at tage på krydstogt, da det er langt fra alle, som kender til det fulde potentiale ved den flydende luksusbådsferie også kaldet cruise.

Krydstogtets stereotypeopfattelse

De fleste jeg har snakket med, forbinder et krydstogt med små kajakker, enkeltmandssenge, en dårlig restaurant, en bar og intet andet at foretage sig end, at sole sig og drikke sig plørefuld dagligt. Det er også hvad jeg kalder for stereotypeopfattelsen af et krydstogt, men lad mig sige det klart og tydeligt: DET ER HELT VED SIDEN AF. Jeg siger ikke, at det ikke kan lade sig gøre at lande på sådan et billigt krydstogt. Det skal nok være muligt, men et krydstogt kan bare have SÅ meget mere at byde på.

Noget for enhver smag og interesse

Starter du ud med at søge ordentligt, så vil du også have mulighed for at finde den helt rette løsning på netop dit cruise. Det rette krydstogt byder på en endeløs række af seværdigheder, der dækker enhver smag og interesse, lige meget alder. Jeg var af sted på det mest gennemførte krydstogt med Spies i Caribien, hvor vi bl.a. ramte Bahamas og Fort Lauderdale. Ombord på skibet er der et hav af underholdningsmuligheder. Vores skib havde flere pools, jacuzzier, et vandland, en basketball bane, skøjtebane og klatrevæg. Der var fitnesscenter, golf og surf-simulator. Ja, der manglede ikke noget!! Der var selv biograf, teater, casino og diskotek, så man havde masser at tage sig til om aftenen. Restaurant og bar udvalg var også stort. Vi prøvede alt fra cajun grill til italiensk mad, ja selv asiatisk mad var der ombord. Der var også flere små hyggelige caféer og endda en slags ungdomsklub for børn og unge, hvis man er på familietur. Og alle disse ting er bare nogle af de mange muligheder, der var ombord på skibet. Halvdelen af turen bruger du også på de forskellige destinationer. Vi udforskede bl.a. Bahamas og fik besøgt nogle vildt flotte azur blå strande. Vi var ude og stå på vandski, men der var mange andre muligheder så som at snorkle.

Til trods for de mange oplevelser, luksuriøse omgivelser og uendelige underholdningsmuligheder, så behøver krydstogtet ikke at koste dig en hel bondegård, da man godt kan finde et billigt krydstogt rundt omkring på nettet. Et sted der har et rigtig godt krydstogt tilbud, det er hos Spies. Jeg var helt vild med deres overskuelighed og mange forskellige muligheder alt afhængigt af, hvem man skulle af sted og hvad man søgte, så tag endelig og kig derinde, det kan varmt anbefales herfra i hvert fald.

 

Skriv en kommentar